Bemærk at har du ikke modtaget mail med link til bogen i løbet af 10 minutter efter købet, så ligger mail helt sikkert i din spam mappe.

Betaling

Det er muligt at betale med følgende kort (intet gebyr): Visa/Dankort, Dankort, eDankort, Visa og Mastercard. Offentlige virksomheder og organisationer kan betale med EAN-faktura (intet gebyr).


Betalingen trækkes i danske kroner (DKK).


Betalingsoplysninger krypteres i samarbejde med Stripe og sendes via en sikker SSL forbindelse til banken.

Nedenfor vises en oversigt for hvornår beløbet trækkes/faktura sendes:

 

  • Bemærk ved bestilling af trykt bog får du ebogen sammen med, derfor trækker vi det fulde beløb ved bestilling af bogen
  • Køb af e-bog: Betalingen trækkes umiddelbart efter du modtager en mail, med en ordrebekræftelse samt download link til produktet.

 

Leveringsmetoder

E-bogen kan straks efter købet downloades via linket i den tilsendte ordrebekræftelse der modtages pr. mail.

 

For fysiske bog fremgår leveringstiden. Dette vil typisk være 1-3 hverdage.   • daoSHOP: 0 kr. (leveres til en pakkeshop tæt på dig)

 

Aldersgrænse

Man skal være mindst 18 år for at foretage et køb. Det bekræftes derfor ved at acceptere disse betingelser, at man er fyldt 18 år.

 

30 dages retur- og fortrydelsesret ved privatkøb

For fysiske produkter tilbydes der en fortrydelsesret på 30 dage fra den dag købet foretages. Man skal inden fristen udløb, give os besked om fortrydelse i en utvetydig erklæring via mail info@falkebiler.dk. Emballage tapen må ikke være brudt eller åbnet ved returnering, Varen skal sendes retur, indenfor 14 dage fra den dato der er givet meddelelse om ifm. fortrydelsen. Kunden bærer selv risikoen for varen under returneringen, så varen skal pakkes rigtig godt ind. Kunden betaler selv for portoen ved returneringen og pakken skal sendes med Track & Trace så pakken kan spores.


Bogen sælges af TFG Consult Aps der har de fulde rettigheder til bogen via CFS Handel som håndtere alle salg af bogen.


Returneringer og fortrydelser skal sendes til:

Tfg Consult aps

Syrenparken 2

7400 Herning

Når der fortrydes et køb tilbagebetales den fulde købesum. Dette gøres ved en overførsel til det betalingskort, som der blev benyttet i forbindelse med bestillingen, så snart vi har fået varen retur, eller har modtaget dokumentation for at den er returneret. 

 

Husk at vedlægge ordrebekræftelsen og returformularen, pak varen rigtig godt ind og send den med Track & Trace, så du har dokumentation på forsendelsen. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

 

Bemærk, at man kan miste sit købsbeløb, helt eller delvis, hvis varens værdi er forringet, fordi varen har været håndteret på en anden måde, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art og egenskaber. Så igen, husk at pak den godt ind. 

 

 

Digitale produkter kan fortrydes op til 30 dage efter købet, hvis produktet ikke er downloadet eller i gang med at blive downloadet. Man kan derfor ikke fortryde et køb, hvor downloadlinket har været benyttet.

 

 

Returnering

Returnering af fysiske produkter skal ske til følgende adresse:

 

Tfg consult Aps
Syrenparken 2
7400 Herning

 

Det skal du gøre: 

 

  1. Mail

Send en mail til info@falkebiler.dk mrk. Fortrydelse og ordrenr. Skriv track & trace nr. i mail. 

  1. Pak

Varen skal pakkes rigtig godt ind, så den ikke går i stykker eller bliver våd under transporten. Du bærer selv risikoen for varen under returneringen, såfremt den beskadiges. 

 

  1. Send

Pakken skal sendes direkte til ovennævnte adresse med PostNord, GLS eller Bring. Husk at notér Track & Trace nr., såfremt pakken skulle gå tabt under transporten. 

Bemærk det ikke er muligt at aflevere pakken fysisk på adressen.

 

  1. Afvent pengene retur

Så snart vi modtager pakken retur, tilbagefører vi det fulde beløb til det brugte betalingskort ved købet, som vil være på din konto inden for 1-2 hverdage.

 

Det er ikke muligt for os at tilbageføre beløbet til andre konti.

 

Returnering af digitale produkter, skal ske ved at kontakte os pr. mail

 

Reklamation

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb. Hos os har man 2 års reklamationsret (dansk lov). Hvis man modtager en vare der er fejlbehæftet eller andet beder vi dog om at reklamere inden for rimelig tid, hvorefter vi behandler sagen hurtigst muligt. Hvis der reklameres indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes efter aftale til: tfg consult aps x x x .

Vi forbeholder os retten til at afhjælpe en evt. mangel eller fremsende en ny vare.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, da kunden bærer risikoen for varen under tilbagesendelsen, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Returnering for erhverv eller offentlig

Varer købt af en virksomhed eller offentlig virksomhed/organisation tages som udgangspunkt ikke retur. Såfremt der er behov for dette kan du kontakte os via mail og vi vil finde en løsning. 

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse via vores mail. Hvis det ikke lykkes begge parter at finde en fornuftig løsning, kan du indgive en klage til:

 

Nævnenes Hus

Toldboden 2, 8800 Viborg 

naevneneshus.dk

 

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af klage bedes du oplyse vores mail: info@falkebiler.dk

 

 

Licensrettigheder

Ved køb af en e-bog eller lydbog modtages der en personlig licens. Man må ikke videresælge eller overdrage e-bøger eller lydbøger. Man er selv ansvarlig for at produktet ikke spredes til andre, sker dette handles der i strid med licensrettighederne, hvilket kan resultere i retsforfølgelse.

 

Systemkrav

Brug af e-bøger og lydbøger kræver særlig software eller hardware. Man er selv ansvarlig for at indkøbe eller installere disse.

 

Persondatabetingelser

Vi er opmærksomme på at dine data er følsomme og vi forhindrer derfor ethvert misbrug af disse informationer, for samtidigt at yde den bedste service for vores kunder.

 

Data videregives ikke til tredjepart

Der sendes ikke informationer fra tredjepart til vores kunder. Du kan til enhver tid blive fjernet fra vores mailinglister. Du kan til enhver tid få oplyst hvilke informationer vi har om dig, hvor du herefter kan gøre indsigelser, jf. Persondataloven og henvendelse i forbindelse dette rettes til os via mail.

 

Hvilke informationer indsamles?

Vi indsamler oplysninger om dig, når du foretager et køb eller tilmelder dig nyhedsbrevet. Vi gemmer disse oplysninger for at kunne ekspedere din ordre bedst muligt. Vi kan aldrig se dine kreditkortoplysninger, da de sendes krypteret via en sikker forbindelse igennem NETS. Vi lagrer derfor ikke disse oplysninger. Personoplysningerne registreres hos os og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Generelle oplysninger

Tfg Consult Aps

CVR. 36899298

Syrenparken 2

7400 Herning