Velkommen til

Vores profil

Alle vores leasingbiler kører gennem anerkendte finansieringselskaber, som har mange års erfaring i at værdifastsætte biler med og uden afgift. Derved er du som kunde sikret at alt er gået rigtigt til, og kan sove trygt om man kan sige.

Mange brands

Vi kan bestille en bil hjem efter ønske, tænk på din drømme bil vi hjælper også med at vælge hvis du er i tvivl

Flink betjening

Vi behandler altid vores kunder med respekt, vi fastholder at gensig respekt er en vigtig ting.

Stort udvalg

Ved Falke Biler har vi altid et stort udvalg af biler holdende i mange forskellige størrelser og former

Fair

Vi stræber altid efter at være fair, det er menneskeligt at fejle, vi gør altid vores bedste.

Vi har mulighed for at tilbyde dig

som leasingtager, at købe bilen retur efter endt leasing. Du skal hos Falke Biler altså ikke anvise tredjepart til køb af din leasing bil.

Selve processen er, at vi sælger bilen til en anerkendt selskab med et godt fundament, for derefter at købe bilen retur efter endt leasing. Det giver dig som leasingtager muligheden for, at vi kan indbetale afgiften og derefter løfte bilen over på en almindelig finansieret købsaftale.

Vi er ikke altid de billigste, men langt fra de dyreste, der findes mange løsninger på Flex-leasing markedet fortsat, nogle mere kreative and andre, men det er vigtigt at sikre sig som leasingtager, at afgiften er fastsat korrekt og at restværdien passer efter endt leasing, ellers risikere man som leasing tager at stå med en regning efter endt leasing, ofte har det været meget billigt at køre i perioden, men så er der ofte en efterregning i form af restværdi.

Hvis noget lyder for godt til at passe, er det ofte det.

Vi har både kundebiler og egne biler til salg, ofte er det sådan at vores biler er dækket af en udvidet Garanti, som konkret betyder at ud over de 6 måneders Garanti som loven foreskriver, giver vi yderligere 6 måneders 50% garanti på drivlinien, d.v.s Motor-gear-bagtøj.

50% Garantien dækker det halve af omkostningerne

Til montering af nye eller brugte dele. Bemærk at vores Garanti er Garanti og ikke almindelig Reklamationsret, nogle biler kan være solgt med almindelig reklamationsret, fek.s. hvis de har kørt rigtig mange km.

Garantien omfatter ikke Engros biler.

Skal vi sælge din bil for dig, går vi bilen grundigt igennem, får lavet de ting vi finder nødvendige at lave inden salg, og så sælger vi bilen med vores garanti, hvilket betyder at du har din bil hurtigere solgt ofte til en bedre pris, og du slipper for at fremvise din bil selv, vi tager et gebyr i håndtering af bilen samt garantien. Ønsker du som sælger ikke at at dække evt. gebyr vedr. garanti, kan vi ofte tilbyde at sælge bilen for dig, mod et mindre gebyr, men at vi så skriver at bilen kan købes med garanti mod en merpris.

Gebyret fraregnes salgsprisen, du skal altså ikke betale noget før bilen er solgt.

Gebyret er individuelt fra bil til bil, da vi tager klargøringsomkostningerne inden salg.

Det vil altid være synligt for dig som kunde hvad det koster inden vi indgår aftale om salg gennem os.

Se vores biler til leasing og køb

Udvalgte biler

Her er nogen gode grunde til at vælge os

Hvorfor vælge os

Brugte biler til salg

Salg af bl.a. brugte Audi, Mercedes og BM. Vi har altid et stort udvalg af gode brugte luksusbiler til salg. Du finder også gode tilbud på både mindre biler og stationcars

Vi tilbyder blandt meget andet:

 

  • Attraktiv finansiering
  • Leasing
  • Udvidet garanti
Brugte biler til salg

Ekspert i leasing

Leasing markedet er blevet stort og uoverskueligt. Vores baggrund sikrer dig mod at lave dyre fejltagelser. Vi tilbyder personlig rådgivning, så du får den bedste aftale i forhold til dine ønsker og dit budget.

 

  • Fast månedlig ydelse
  • Helt klare aftaler
  • Slip for dyre fejl
Biler til flex-leasing

Service & reparation

Vi tilbyder naturligvis fuld service og reparation af din bil. Om det er et større serviceeftersyn eller bare en forlygte, der skal indstilles, så er din bil altid i de bedste hænder hos Falke Biler – Dansk Autoconsult.

 

  • Behold fabriksgarantien
  • Online servicebestilling
  • Service af alle bilmærker
Service
Antal biler på lager
Anmeldelser
Glade Kunder
ADRESSE

Platinvej 25, 6000 Kolding

TELEFON

44226261

Email

salg@falkebiler.dk