Loader

7 lækre købsmuligheder

7 lækre købsmuligheder

Hvis du ønsker en luksusbil udover det sædvanlige, er der flere gode muligheder. Her får du en oversigt over nogle af de lækreste biler fra nogle af de mest eftertragtede bilmærker.

Ferrari 458

De fleste drømmer om at eje en Ferrari. Med god grund: De producerer nogle af de absolut bedste sportsbiler, og der er ingen tvivl om, at du får kvalitet og eksklusivitet for pengene, når du køber en Ferrari.

Denne model er en af deres mest populære. Ferrari 458 blev produceret fra 2009 til 2015 og er stadig en af de mest eftertragtede. Den stærke F136 V8-motor er en oplagt grund til at købe bilen, også er der selvfølgelig det smarte design, der virkelig trækker opmærksomhed til.

Porsche 911 Turbo Coupé

Endnu en smart bil. Denne Porsche har en stærk turbo-motor og kører overraskende langt på literen. Den er lille, men cool – og den fungerer til flere lejligheder. Designet er indbydende, både indvendigt og udvendigt. Der er aldrig tvivl om, at der er tale om en Porsche.

Porsche 911 Turbo går fra 0 til 100 km/t på 3 sekunder. Tophastigheden er 320 km/t, og den har en rigtig lækker lyd, når den kommer lidt op i omdrejningerne.

Mercedes-Benz s350

Mercedes’ S-klasse udstråler en form for luksus, som kun få andre biler kan matche. Mercedes-Benz s350 er måske et af de bedste eksempler inden for denne klasse af biler.

Denne bil modtager utroligt rosende ord fra næsten alle, som kører den. I modsætning til mange andre luksusbiler har den en hverdagsfunktionalitet, der også er på plads. s350 bruges flere steder som ministerbil. Det er et helt igennem godt valg, hvor specifikationerne er på plads, og hvor holdbarheden også er i top.

Benz GLE350 d Coupé Automatgear

En anden stærk model fra Mercedes-Benz, som byder på gode specifikationer.

Denne bil er udstyret med automatgear, hvilket mange bilister jo foretrækker. Den er derfor et glimrende valg, hvis du ønsker en forholdsvis stor bil, som er nem at håndtere, og hvor kvaliteten tydeligt kan mærkes.

BMW X6 xDrive 40d

BMW X6 kom på markedet i 2007, men er i flere omgange blevet opdateret. Denne specifikke xDrive 40d model er stor og stærk, har en af de bedste dieselmotorer overhovedet, og den er tro mod den originale X6-bil.

Bilen er stor, og har et indvendigt design, der virkelig er lagt tanke i. Den har et flot finish og består af førsteklasses materialer hele vejen igennem.

BMW M6 Coupe Automatgear

Et andet godt bud på en lækker BMW er denne M6 Coupe med 8-trins automatgear. Den er sportslig og kraftfuld, men samtidig god til mange forskellige lejligheder.

BMW M6 Coupe er den perfekte bil for den passionerede bilelsker, som især er på jagt efter kraft. Det er en tung bil, men den har stadig en fin tophastighed på 250 km/t og er udstyret med en stærk 8-cylinder motor.

Aston Martin DB9 Volante Automatgear

Den første britiske bil i artiklen. Aston Martin er kendt for luksus, og denne DB9 Volante er bestemt ingen undtagelse.

Bilen er håndlavet i England og har en flot interiør. Den går fra 0 til 100 km/t på omkring 5 sekunder og har en tophastighed på 300 km/t. Motoren har 12 cylindre, så det er en sportsbil i særklasse. Lyden er nydelig og du får virkelig en luksusfornemmelse af at køre denne Aston Martin DB9 Volante.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *